Nincs engedélyezve a javascript.
Bekavarás

Bekavarás

A #suliLOVE-sorozat első része

Örök kérdés: létezik a szerelem első látásra? Van olyan, hogy „perfect match”, azaz tökéletes pár?


A tizennégy éves Márkot semmi sem érdekli a jégkorongon kívül. Álma, hogy az amerikai profi jégkorong liga sztárja legyen, és mindent ennek rendel alá; hiába zsonganák körbe a lányok, ha egyszer lesz is barátnője, az hozzá hasonlóan csakis sportoló lehet.


Lilu ötéves kora óta teniszezik, igazi őstehetség. Családja mindent feláldoz sportkarrierje érdekében, többek között lányuk gyerekkorát is. Lilu életéből kimaradtak az általános iskolai élet izgalmai, magántanulóként kortársaitól elszigetelve nő fel.


A kissé beképzelt serdülő fiú élete egyik pillanatról a másikra megváltozik, amikor a rejtélyes magántanuló megjelenik az iskolában. A normális gyerekkortól megfosztott lány előtt pedig egy teljesen új világ nyílik meg. Ha létezik szerelem első látásra, akkor az övék pontosan az. Egymásnak lettek teremtve; vagy mégsem?


Suli, edzés, meccsek, zuhanás az ágyba, majd másnap ugyanez. Plusz parával teli kamaszkor és a mindent felforgató első szerelem:


Ez a #suliLOVE!


Légy részese te is a #suliLOVE közösségének!

Rendeld meg a könyvet a Moobius webshopjában, és elolvasás után írd meg a véleményedet a Moobius idővonalon is!


gombok_01-2.png
gombok_02-1.png
Elvadulás

Elvadulás

A #suliLOVE-sorozat második része

Meddig tart és mit bír ki az első nagy szerelem?

Márk és Lilu végre egymásra találtak, dúl a szerelem köztük, csakhogy a ballagás utáni nyár mindent felborít: hiába tervezgették, hogy a szünidőt együtt töltik, végül a világ ellentétes pontjain vakációznak.

Márk a kanadai rokonokkal Balira utazik, ahol az idősebb unokatestvérek oldalán belekóstol a vad és átgondolatlan tinédzserlétbe, és olyan kalandokba keveredik, amiket eddig csak filmekben látott. Durva bulikba csöppen bele, bevállalós csajok környékezik meg, és egy halálos kórral is szembekerül.

Nem elég, hogy Lilunak friss szerelmétől külön kell töltenie a nyarat, szülei válnak, őt pedig Amerikába küldik. A lányt nagyon megviseli a család szétesése, most lenne igazán szüksége barátja támogatására - ő azonban távol van, és mintha nem is érdekelné annyira a bánata…

Tomboló érzelmek, bizonytalan jövő, egymás agyának húzása, összeveszések és kibékülések végeláthatatlan köre:

Ez a #suliLOVE!

Légy részese te is a #suliLOVE közösségének!

Rendeld meg a könyvet a Moobius webshopjában, és elolvasás után írd meg a véleményedet a Moobius idővonalon is!

gombok_01.png
gombok_02.png