Nincs engedélyezve a javascript.
Kedvenc Bekavarás-idézeteink

Kedvenc Bekavarás-idézeteink

Összegyűjtöttük a #suliLOVE-sorozat első részének legemlékezetesebb sorait.

2020. augusztus 11.

Görgesd végig gyűjteményünket, és éld át újra a Bekavarás legjobb pillanatait, vagy nyerj egy kis betekintést a könyv hangulatába még olvasás előtt!


Most pedig köszöntsük az első magyar játékost, aki bajnok lett az NHL-ben. Íme, a Toronto Maple Leafs centere, Markó Vadáááááááász!


– Gyerekek, nem a külső számít, hanem a belső.
Mondja ezt a bibircsókos banya…

Nagyjából az őszi szünetre igazam is lesz, úgy saccolom, addigra megmelegszik a tanárnő az íróasztal mögötti forgószékében, és lemossa a kedves vakolatot az arcáról. Szó szerint, amúgy.


Olyan ütemben fogyasztottam a regényeket, mint más a 4G-t.


Azt hiszem, én is valami filmben láttam, hogy ha elbúcsúzol a lánytól, de ő visszafordul, akkor van esélyed nála. Ezért fohászkodtam, hogy Lilu nézzen vissza.
Visszanézett. Az első teszt pozitív lett. Ebből még baba is lehet…


Végignézed a képeit, és első alkalommal kettőt lájkolsz. Nem hármat, nem négyet! Kettőt.


Az ember akkor követi el a legnagyobb hibát, ha más fejével próbál gondolkodni. Pláne, ha az illető lány. Az tutkó, hogy a csaj sosem úgy használja az agytekervényeit, mint a fiú.


Ment hozzá a szokásos hashtag, amit minden posztom végére odabiggyesztek, mióta Djokotól kaptam azt a dedikálást: #WorkHardAndRuleTheWorld
Posztolva. Jöhetnek a lájkok. Csak jöjjön Márké is!


– Alex bá! Addig oké, hogy kimegyek játszani. De én nyerni megyek! Mert nyerni legalább annyira szeretek, mint teniszezni.


A másik, ami fontos szabály: ne nyomkodd a telefonodat előtte! De sokkal, ezerszer fontosabb: az ő mobilja tabu! Érted? T-A-B-U. Ne nézz rá, pláne ne nyúlj hozzá! A fiúk falra másznak, ha a telefonjukat piszkálják.


Nem találtad a kedvenc idézetedet? Küldd el nekünk kommentben vagy Instagramon, és hozzáadjuk a gyűjteményünkhöz!